Avicii Dokumentti

Tosi tarina dokumentti joka seuraa noin neljä vuotta myöhässä EDM-muusikon elämässä. Kolmiosainen dokumentti ulottuu Chicistä Daft Punkiin.


Pin De Diego Alejandro Tattoo En Musica Tattoo Musica

Itse kavahdin myös siitä syystä että olin ehtinyt juuri katsoa Aviciista siis muusikko ja säveltäjä Tim Bergling kertovan dokumentin Netflixista.

Avicii dokumentti. Tänään televisiossa esitetään dokumentti Aviciin elämästä. Ohjaaja Levan Tsikurishvili seurasi Aviciita vuodesta 2013 lähtien tallentaen megatähteyden valo- ja varjopuolia. True Stories on Levan Tsikurishvilin ohjaama vuoden 2017 dokumentti ruotsalaisesta DJ.

Aviciin perheen julkaisema tiedote viittasi siihen että mies olisi tehnyt itsemurhan. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Linnunradan näkee yleensä hiljaisuudessa.

Avicii ehti esiintyä Suomessa kaksi kertaa Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä elektronisen musiikin. Maailmankuulu DJ Avicii eli oikealta nimeltään Tim Bergling kuoli 28-vuotiaana 20. Netflixiin äskettäin ilmestynyt dokumentti True Stories raottaa katsojille miten omistautuneesti nuori mies palveli yleisöään esimerkiksi kahdesta haimatulehduksesta huolimatta.

28-vuotiaana kuollut ruotslais-dj teki useita kansainvälisiä jättihittejä. Stä ja levytuottajasta Avicii. Lokakuuta 2017 valituissa elokuvateattereissa ympäri maailmaa ja julkaistiin Netflixissä Yhdysvalloissa Isossa-Britanniassa ja.

Huippu-DJ Aviciin eli Tim Berglingin 28 itsemurha järkytti maailmaa keväälläAviciin kuoleman jälkeen hänestä hiljattain tehty dokumentti nousi uudelleen esiin. Miehen kuolema on koskettanut monia. Henkilökohtaiselle tasolle yltävä dokumentti päästää katsojat lähelle ja näyttää Aviciin monessa eri valossa.

En liene ainoa jonka sai pysähtymään tieto musiikkinero Aviciin menehtymisestä. Avicii kärsi elämänsä aikana terveysongelmista. Dokumentti kuvaa Aviciin elämää raadollisesti kamerat seurasivat jopa sairasvuoteelle paljastaen tähteyden kovan hinnan.

Aloin tuntea olevani hullu 28-vuotiaana kuollut DJ ja musiikkituottaja Avicii saavutti urallaan lähes kaiken mutta maksoi menestyksestä kovan hinnan. Koskettava ja paljastava dokumentti traagisesti 28-vuotiaana menehtyneen ruotsalaisen musiikkituottajaDJ Tim Berglingin eli Aviciin elämästä. Mukana on sekä kohtauksia Tukholman 80 000 hengen megakonserteista että intiimejä haastatteluja joissa Avicii kertoo uraansa koetelleista sairauksista ja muista haasteista.

Ääni joka yleisöstä kumpuaa kun Avicii nousee esiin on taas toisesta maailmasta. Se seuraa hänen maineensa huippua ja kuvaa uupumusta ja stressiä jonka alla hän oli. Dokumentissa manageri Ash Pournouri esitettiin kyseenalaisessa valossa sillä Avicii kertoi kuinka manageri painosti hänet esiintymään vaikka hän itse olisi pitänyt taukoa terveysongelmien takia.

Henkilökohtaiselle tasolle yltävä dokumentti päästää katsojat lähelle ja näyttää Aviciin monessa eri valossa. Koskettava ja paljastava dokumentti traagisesti 28-vuotiaana menehtyneen ruotsalaisen musiikkituottaja-DJ Tim Berglingin eli Aviciin elämästä. Stream Avicii -dokumentti oppiaksesi lisää taiteilijasta.

Mielestäni tämä dokumentti osoittaa todella Timin taistelun ja luonteen vahvuuden. Imagini șocante într-un documentar despre viața artistului Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume a murit pe 20 aprilie în orașul Mus. Hiljattain kuolleen huippu-DJ Aviciin elämää seurataan tänään TV2lla esitettävässä dokumentissa Avicii.

Aviciin nousi kuuluisuuteen 25-vuotiaana kappaleellaan Levels. Avicii on poissa näin häntä on muistettu. Sen jälkeen kun hän oli poistunut itsestään julkisesta elämästä Avicii alkoi nauhoittaa Avicii.

Halusin tehdä julmasti rehellisen elokuvan Timistä ihmisenä eikä vain Avicii. Avicii oikealta nimeltään Tim Bergling löydettiin kuolleena Masqatista Omanista. True Stories -dokumentti katsottavissa Yle Areenassa.

Avicii-dokumentti näyttää kuinka kovan hinnan tähti maksoi menestyksestään. 1 h 37 min. Odebírej můj kanál pro více videíStáhni si mp3 httpsuloztofileHxu3vbHj5xRwavicii-levels.

Maailmanlaajuinen supertähtiartisti ei ole niin helppoa kuin Instagramissa näyttää. David Guetta Wyclef Jean Nile Rodgers Tiësto ja Chris Martin ovat esiintyneet erikoisesti. Avicii oli nuorten ääni vaikka viina ei sovi Instagram-aikaan.

Mukana on sekä kohtauksia Tukholman 80 000 hengen megakonserteista että intiimejä haastatteluja joissa Avicii kertoo uraansa koetelleista sairauksista ja muista haasteista. Video ei enää katsottavissa. Hän oli kuollessaan 28-vuotias.

Vain puoli vuotta sitten julkaistu dokumentti kertoo karun totuuden Aviciin elämästä muuttui kuin varjoksi itsestään. Levan Tsikurishvilin puolitoistatuntinen dokumentti Tim Berlingistä eli Aviciista näyttää miten nuoren miehen unelmat käyvät toteen. Ohjaaja Levan Tsikurishvili seurasi tähteä vuodesta.

Dokumentti kertoo Timin elämästä Aviciina mutta minulle yhdeksi sen keskeisimmistä teemoista nousi yksi pieni sana. True Stories ensi-iltansa 26. Hänen tunnetaan muun muassa hiteistä Hey Brother ja Wake me up joista jälkimmäinen nousi vuonna 2014 musiikkipalvelu.


Pin On Renovation Inspiration

Comments